wrapper

Градска управа за финансије града Лесковца (Одсек локалне пореске администрације) саопштила је да је ступила на снагу Одлука о отпису камате на доспеле обавезе по основу изворних локалних јавних прихода.

Реч је о порезу на земљиште, порезу на имовину обвезника који воде пословне књиге, порезу на имовину обвезника који не воде пословне књиге, затим о посебној накнади за заштиту и унапређење животне средине, о комуналним таксама за истицање фирме на пословном простор и о накнадама за коришћење градског грађевинског земљишта.

Право на отпис камате имају порески обвезници који на дан подношења захтева за отпис камате, изврше уплату разлике укупног дуга и камате евидентиране на дан 1. јануара 2015. године.

Право на отпис камате имају и порески обвезници који су у току 2015. године вршили уплату јавних прихода и тиме делимично или потпуно измирили доспелу камату на дан 1.1. 2015. године, ако поднесу захтев за отпис камате на прописаном обрасцу.

Порески обвезници могу да поднесу захтев за отпис камате на прописаном обрасцу најкасније до 31. децембра 2015. године и то на шалтеру Локалне пореске администрације који се налази у Услужном центру града Лесковца, путем поште на адресу: Градска управа за финансије (Одсек локалне пореске администрације), Трг револуције број 45 или електронским путем на мејл адресу: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели..

Одлуку о отпису камате и Захтев за отпис камате можете преузети ОВДЕ.