wrapper

Градске вести

УРЕЂЕНА ЈАВНА ПОВРШИНА ИЗА ШПИТАЉСКОГ ГРОБЉА

У суботу и недељу 25. и 26.03.2023. године, Одељење за заштиту животне средине Градске управе града Лесковца, у сарадњи са ЈКП “Комуналац", Одељењем комуналне полиције и компанијом PWW, спровело је акцију уређења јавне површине иза Шпитаљског гробља.

У оквиру поменуте акције уклоњен је комунални отпад, одрађено крчење растиња, очишћен и уређен простор.

Read more...

САТ ЗА НАШУ ПЛАНЕТУ

Kao и годинама уназад, Град Лесковац се прикључио акцији „Сат за нашу планету“, коју организује светска организација за заштиту природе WWF у циљу скретања пажње на опасност од климатских промена и последице прекомерне потрошње природних ресурса. У ову глобалну кампању укључују се појединци, организације, институције и компаније и шаљу снажну поруку да је могуће променити своје свакодневне навике за добробит планете и свих нас који на њој живимо.

Read more...

ДОМИНАЦИЈА ЛЕСКОВАЧКИХ СПОРТИСТА

Спортским центром Дубочица вечерас се орила песма лесковачких навијача који су дали пуну подршку кошаркашима и рукометашима.
Read more...

РАДОВИ НА САРАЈЕВСКОМ МОСТУ И МОСТУ У ГРАОВУ СА ПРИСТУПНИМ САОБРАЋАЈНИЦАМА

Радови на Сарајевском мосту, мосту у Граову, пут кроз Кораћевац као и приступне саобраћајнице инвестиција су Коридора Србије вредна око 3 милиона и 300 хиљада евра. 
Read more...

ЗАВРШАВАЈУ СЕ РАДОВИ НА ИЗГРАДЊИ УЛИЦЕ ЈОВАНА СТАМЕНКОВИЋА У ПРЕДЕЈАНУ

Градоначелник Лесковца др сци. мед. Горан Цветановић је са сарадницима данас обишао радове на изградњи улице Јована Стаменковића у Предејану дужине 240 метара и вредности 6,1 милиона динара, опредељених из буџета града Лесковца.

Read more...

ПОЛАГАЊЕМ ВЕНАЦА ОБЕЛЕЖЕН ДАН СЕЋАЊА НА ЖРТВЕ НАТО БОМБАРДОВАЊА 1999. ГОДИНЕ

На двадесет четврту годишњицу почетка НАТО агресије на Савезну Републику Југославију положени су венци на споменик палим борцима у сукобима и НАТО агресији 1990-1999.

Read more...

ГРАДОНАЧЕЛНИК ЛЕСКОВЦА И ПРЕДСЕДНИК СКГО-А ЦВЕТАНОВИЋ У ЛИОНУ НА САСТАНКУ ФРАНЦУСКА-СРБИЈА

Градоначелник Лесковца и председник Сталне конференције градова и општина др сци. мед. Горан Цветановић је у Француској у Лиону присуствовао радном састанку о сарадњи Француске и Србије, на позив региона Оверњ-Рон-Алп.

Read more...

СВЕТСКИ ДАН ВОДА ОБЕЛЕЖЕН И УРЕЂЕЊЕМ КОРИТА РЕКЕ ВЕТЕРНИЦЕ

Данас се свуда у свету обележава Светски дан вода.

Read more...

ТРАДИЦИОНАЛНОМ ПОСЕТОМ АКУМУЛАЦИЈИ БАРЈЕ ОБЕЛЕЖЕН СВЕТСКИ ДАН ВОДА

Представници локалне самоуправе града Лесковца су данас у друштву медијских екипа, традиционално на Светски дан вода, обишли акумулацију Барје.

Read more...

СРЕЋНИ МЛАДЕНЦИ

Српска православна црква данас обележава Младенце, празник који славе супружници у првој години брака, тачније младенци који су се венчали после 22. марта прошле године.

Read more...

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Видео галерија