wrapper

Сајмови

Grad Leskovac na 15.Regionalnom sajmu privrede 2022. u Novoj Pazovi

Grad Leskovac se predstavio na 15. Regionalnom sajmu privrede 2022. u Novoj Pazovi sa ciljem promocije investicionih potencijala i mogućnosti investiranja u naš grad, unapređenja poslovnog ambijenta u gradu i razvijanja privrednog potencijala MSP, privrednika i preduzetnika koji posluju na teritoriji grada Leskovca.

            Sajam se održava u Novoj Pazovi, u Kompleksu bazena, 29. i 30. septembra 2022. godine.

            Na sajmu su zaposleni u Kancelariji za lokalni razvoj predstavili privredne, investicione potencijale i mogućnosti za investiranje na teritoriji grada Leskovca.

            Na štandu grada Leskovca predstavljeni su proizvodi i promotivni materijal sledećih podizlagača: Destilerija Porečje DOO Vučje, Jugprom, Fungo jug, Strela Klajić, BIMtex, DCP Hemigal, Boik gold, IGM Mladost, Nameštaj Mita, Api trade, Radomed, Artis metal, ZTR MIG production, IGM Mladost, Trikotaža Đokić, Motel Predejane, ZR Filipiko, APC (Aqua precision cut) i Udruženje „Leskovački ajvar“.

Sajam Nova Pazova 1Sajam Nova Pazova 2

Sajam Nova Pazova 3Sajam Nova Pazova 4

 

Grad Leskovac predstavljen na Regionalnom sajmu privrede u Novoj Pazovi

Grad Leskovac se predstavio na 14. Regionalnom sajmu privrede 2021. u Novoj Pazovi sa ciljem promocije investicionih potencijala i mogućnosti investiranja u naš grad, unapređenja poslovnog ambijenta u gradu i razvijanja privrednog potencijala MSP, privrednika i preduzetnika koji posluju na teritoriji grada Leskovca.

            Sajam se održava u Novoj Pazovi, u Kompleksu bazena, 30. septembra i 1. oktobra 2021. godine.

            Na sajmu su zaposleni Kancelarije za lokalni razvoj predstavili privredne, investicione potencijale i mogućnosti za investiranje na teritoriji grada Leskovca.

            Na štandu grada Leskovca predstavljeni su proizvodi i promotivni material sledećih podizlagača: Destilerija Porečje DOO Vučje, preduzeće Jugprom, Udruženje „Leskovački ajvar“, preduzeća Fungo jug, Strela Klajić, BIMtex, DCP Hemigal, Boik gold, IGM Mladost, preduzeće Mita, Api trade, Radomed, Artis metal, ZTR MIG production, IGM Mladost, Super natura, Trikotaža Đokić, Motel Predejane, Vunil i ZR Filipiko.

IMG 11111r

        NP 5

 

 

САЈМОВИ ПРИВРЕДЕ У 2020 години

 

ПЛАН ПОСЕТЕ САЈМОВИМА У 2019

  

Grad Leskovac na Regionalnom sajmu privrede u NovojPazovi

Grad Leskovac se predstavio na 13.Regionalnom sajmu privrede 2019. u Novoj Pazovi sa ciljem promocije investicionih potencijala i mogućnosti investiranja u naš grad, unapređenja poslovnog ambijenta u gradu i razvijanja privrednog potencijala MSP, privrednika i preduzetnika koji posluju na teritoriji gradaLeskovca.

            Sajam se održava u Novoj Pazovi, u Kompleksu bazena, 26. i 27. septembra 2019. godine.

            Na sajmu su zaposleni u Kancelariji za lokalni razvoj predstavili privredne, investicione potencijale i mogućnosti za investiranje na teritoriji grada Leskovca.

            Na štandu grada Leskovca predstavljeni su proizvodi i promotivni material sledećih podizlagača: Destilerija Trivulesk, preduzeće Jugprom, Udruženje „Leskovačkiajvar“, preduzeća Fungo jug, Strela Klajić, BIMtex, DCP Hemigal, Boik gold, IGM Mladost, preduzeće Mita, Api trade, Radomed, Artis metal, ZTR MIG production, IGM Mladost, Super natura, Trikotaža Đokić.

 

3r5r1r

 

 

Grad Leskovac sa mladim povrtarima na manifestaciji „Organska trpeza“ u Kumanovu 

Dana, 21.septembra 2019. godine, grad Leskovac i mladi povrtari Jablaničkog okruga, podržani kroz projekat „Podsticanje zapošljavanja mladih“ koji realizuje nemačka organizacija za međunarodnu saradnju GIZ i grad Leskovac kao partner na projketu su predstavili i promovisali svoje proizvode, kapacitete i mogućnosti na Manifestaciji „Organska trpeza“ u Kumanovu, u Makedoniji.

Manifestacija je imala preko 100 učesnika iz Makedonije, Srbije, Bugarske, Jermenije, Hrvatske i Slovenije koji su predstavili i promovisali svoje organske proizvode. Manifestaciju je svečano otvorio ministar poljoprivrede Republike Severne Makedonije gospodin Trajan Dimkovski uz prisustvo ambasadorke Švajcarske gospođe Sibil Zuter, ambasadorke Srbije gospođe Dušanke Divljak kao i gradonačelnika opštine Kumanovo.

Na manifestaciji je vladalo veliko interesovanje za proizvodima iz Donje Lokošnice, zbog čega su i mladi povrtari imali prilike da uspostave kontakte i saradnju sa poljoprivrednicima iz zemlje i inostranstva. Posebno interesovanje za neodoljiv miris i kvalitet paprike nizače koja se proizvodi samo u selu Donja Lokošnica pokazao je ministar Dimkovski, sa obećanjem da će mlade spojiti sa privrednicima Makedonije.

71650139 489184555146809 6953951655981219840 n70430784 678038176035673 3153758068425097216 n 1

 

Sajm privrede i preduzetništva EKSPO NIŠ 2018         

Grad Leskovac je predstavio  svoje investicione potencijale na Sajmu privrede i preduzetništva EKSPO NIŠ 2018 u Nišu.

          Sajam se održava u Nišu, u SC „Čair“, od 13-14. decembra 2018. godine.

          Na sajmu su zaposleni Kancelarije za lokalni razvoj predstavili investicione potencijale grada  i mogućnosti za investiranje u grad Leskovac.

          Na štandu grada Leskovca  predstavljeni su proizvodi i promotivni materijal sledećih podizlagača: Destilerija Trivulesk, Bane komerc, Jugprom, Udruženje „Leskovački ajvar“,  Fungo jug, Strela Klajić, Bimtex, DCP Hemigal, Boik gold, Mladost,  Mita, Api trade, Radomed, Artis metal, ZTR Mig production, IGM Mladost, Super natura, Honey De La Bees, Trikotaža Đokić, Groš brvnara, Mesara Braća Đokić i Restoran Braća Đokić.

          U sklopu stručnog programa sajma održana je konferencija  “Potrebe privrede za kadrovima i primena zakona o dualnom obrazovanju“.         

          Radno vreme sajma za posetioce u četvrtak 13. decembra je od 10 – 20 časova, dok je u petak 14. decembra sajam za posetioce otvoren od 10 – 17 časova.

IMG 11111rIMG 1125r

 

20. Međunarodnom sajmu privrede Paraćin 2018.

Grad Leskovac je predstavio svoje privredne potencijala na 20. Međunarodnom sajmu privrede Paraćin 2018. koji se održava u Paraćinu, u SC „7.juli“, od 11. do 13. oktobra 2018. godine

Na sajmu su zaposleni Kancelarije za lokalni razvoj predstavili investicione potencijale i mogućnosti za investiranje, privredne, turističke i obrazovne potencijale grada Leskovca.

Na štandu grada Leskovca predstavljeni su proizvodi i promotivni materijal sledećih podizlagača: Destilerija Trivulesk, Bane komerc, Jugprom, Udruženje „Leskovački ajvar“,  Fungo jug, Strela Klajić, Bimtex, DCP Hemigal, Boik gold, Mladost,  Mita, Api trade, Radomed, Artis metal, ZTR Mig production, Mladost, Super natura, Trikotaža Đokić, SZKR Lotos, Groš brvnara, Mesara Đokić.

U toku održavanja sajma održane su prezentacije programa Evropske banke za obnovu i razvoj i programa Razvojne agencije Srbije, kao i predavanje na temu  “Preduzetništvo žena, inovacije i zelena ekonomija”.

3 1r1 1r

 

Promocija grada Leskovca na sajmu privrede u Valjevu

 

Grad Leskovac nastupa na 15. sajmu privrede zapadne Srbije SPREG u Valjevu koji se održava od  29. do 31.03.2018 godine.Na sajmu pod sloganom „proizvedeno u Srbiji kupujmo domaće“ u tri izložbene hale ima 212 izlagača iz oblasti prehrambene, metalne, tekstilne industrije, poljoprivrede, građevinarstva i ostale proizvodnje.

Na štandu grada Leskovca pored promocije investionih potencijala i mogućnosti investiranja u naš grad, predstavnice Kancelarije za lokalni razvoj u okviru Odeljenja za društvene delatnosti i lokalni razvoj promovisale suturističke, privredne i obrazovne potencijali grada Leskovca.

Veliko interesovanje posetilaca za grad Leskovac i proizvode naših privrednika koje su izloženi na štandu. Bane Komerc, Jugprom, Fungo jug sa brendom Artfood, Bimtex, DCP Hemigal, Mladost praškasti proizvodi, Mladost crepovi – kruna svake kuće, Boik Gold, Super Natura, Nameštaj Mita, Api trade, Radomed, Artis metal, Udruženje leskovački ajvar, ZTR MIG production, SZKR Lotos, Trikotaža Đokić, ANA – AS, PčelinJak Maja – Medena Čarolija, Udruženje pčelara Leskovac, Udruženje pčelara Beli Bagrem, Groš Brvnara,  Hotel Bavka i prerada mesa Đokić.  

IMG 5776rIMG 5775r

IMG 5774rIMG 5772r

 

Regionalni sajam privrede u Novoj Pazovi

Grad Leskovac nastupa na 12. Regionalnom sajmu privrede koji se održava 27. i 28. septembra 2018. godine, u okviru Kompleksa sportsko rekreativnih bazena u Novoj Pazovi, u organizaciji opštine Stara Pazova i Privredne komore Srbije Regionalne privredne komore Sremskog upravnog okruga.

Sajam se organizuje sa ciljem da ponudi ne samo priliku da posetioci vide ono što privreda ima da ponudi, nego i da postane mesto okupljanja poslovnih ljudi i preduzetnika kako bi se obezbedila realizacija novih poslovnih zamisli i ideja.

Na štandu grada Leskovca pored promocije investionih potencijala i mogućnosti investiranja u naš grad, predstavnice Kancelarije za lokalni razvoj u okviru Odeljenja za društvene delatnosti i lokalni razvoj promovisale su turističke, privredne i obrazovne potencijali grada Leskovca.

Veliko interesovanje posetilaca za grad Leskovac i proizvode naših privrednika koje su izloženi na štandu. Proizvodi, katalozi i promotivni materijali privrednika Bane Komerc, Jugprom, Fungo jug sa brendom Artfood, Strela Klajić sa brendom Birano, Destilerija Trivulesk, Bimtex, DCP Hemigal, Mladost praškasti proizvodi, Mladost crepovi – kruna svake kuće, Boik Gold, Nameštaj Mita, Api trade, Radomed, Artis metal, Udruženje leskovački ajvar, ZTR MIG production, SZKR Lotos, Trikotaža Đokić, Groš Brvnara, prerada mesa Đokić.

IMG 9320IMG 9339