wrapper

Нa седници Владe Републике Србије донет је Закључак 05 број 53-2787/2020 од 24. марта 2020. године, да се корисницима права на: новчану социјалну помоћ, додатак за помоћ и негу другог лица, увећани додатак за помоћ и негу другог лица, дечји додатак, накнаду зараде за време одсуства са рада ради посебне неге детета и на остале накнаде по основу посебне неге детета, по прописима у области социјалне заштите и финансијске подршке породици са децом, којима право истиче 15.3.2020. године и касније, а надлежни орган није одлучио о даљем коришћењу права, продужава даља исплата права на основу раније донетих решења, најдуже три месеца, односно док траје ванредно стање.

Наведени закључак је објављен на званичној интернет страници Владе www.srbija.gov.rs и на интернет страници Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања www.minrzs.gov.rs .

Све информације поводом остваривања права на новчану социјалну помоћ, додатак за помоћ и негу другог лица, увећани додатак за помоћ и негу другог лица, могу се добити у Центру за социјални рад Лесковац, на телефон 016/252494 или на мејл Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. .

Све информације поводом остваривања права на дечји додатак, накнаду зараде за време одсуства са рада ради посебне неге детета и на остале накнаде по основу посебне неге детета могу се добити у Одељењу за друштвене делатности и локални развој – Одсек за друштвену бригу о деци и борачко инвалидску заштиту, на телефон 016/244322 или на мејл Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. .

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија