wrapper

САСТАНАК СА ПРИВРЕДНИЦИМА

Данас је у Свечаној сали града одржан отворени састанак градоначелника Лесковца др сци. мед. Горана Цветановића са привреднициима.

Опширније...

УСПЕХ ЛЕСКОВАЧКИХ ПРИВРЕДНИКА

Предузеће Керамика Лесковац са дугогодишњом традицијом производње санитарије преко 40 година опстаје на тржишту.
Опширније...

ЗВАНИЧНО УРУЧЕЊЕ БФЦ СЕРТИФИКАТА

У организацији НАЛЕД-а у Дубровнику на коференцији CORE Days 2022, Партнерство за конкурентнији регион уприличено је уручење BFC признања градовима који су успешно прошли кроз процес Сертификације општина с повољним пословним окружењем у југоисточној Европи и заслужили сертификат који као печат квалитета потврђује да грађанима и привреди пружају услуге по највишим међународним стандардима.

Опширније...

НАСТАВАК УСПЕШНЕ САРАДЊЕ СА ОРГАНИЗАЦИЈОМ ХЕЛП

Градоначелник Лесковца др сци. мед. Горан Цватановић и Војкан Миловановић шеф ХЕЛП канцеларије у Нишу данас су потписали уговор за релаизацију пројекта „Помоћ при запошљавању и самозапошљавању угрожених група“ који предност даје социјалној категорији и фокусиран је на запошљавање локалног угроженог становништва са посебним акцентом на групе у повећаном ризику од социјалне искључености. Циљ пројекта је да се смањи сиромаштво, да се допринесе социјалној инклузији и економском оснаживању.

Опширније...