wrapper

ОДРЖАНА 55. СЕДНИЦА ГРАДСКОГ ШТАБА ЗА ВАНРЕДНЕ СИТУАЦИЈЕ

Данас је у сали Скупштине одржана 55. седница Градског штаба за ванредне ситуације града Лесковца када је представљен извештај Завода за јавно здравље града Лесковца о епидемиолошкој ситуацији на територији града. На седници је истакнуто да је у последња 24 часа од 192 резултата за град Лесковац 84 лица са територије града Лесковца са позитивним налазом. Такође, представљене су и мере које су прописане Уредбом Владе Републике Србије о допунама Уредбе о мерама за спречавање и сузбијање заразне болести Ковид 19.

Опширније...

ШТАБ ЗА ВАНРЕДНЕ СИТУАЦИЈЕ ГРАДА ЛЕСКОВЦА ОДРЖАО 54. СЕДНИЦУ

Данас је одржана 54. седница Градског штаба за ванредне ситуације. На седници је данас речено да је према последњим извештајима на територији Републикe Србијe у последња 24 сата тестирано 26.183 лица од којих су 7.602 позитивна. Када је у питању Лесковац на територији града је тестирано укупно 375 људи од којих је 141 тест позитиван. Јавност је данас обавештена и да се лесковачка болница поново налази у ковид систему од 27. августа. Број хоспитализованих пацијената данас је 63, 46 из Лесковца. Примљено је 9 а отпуштена су 2 пацијента. У Ковид болницу у Крушевцу је упућен један пацијент, није било смртних исхода, а на кисеонику је 48 пацијената. Бележи се и пораст броја прегледа у Ковид амбулантама. У пријемној амбуланти је било 229 прегледа.

Опширније...

У ЕМИСИЈИ АКТУЕЛНО О ЗДРАВСТВУ У ЛЕСКОВЦУ

Заменица градоначелника Лесковца др Ана Јанковић Стојановић и члан Градског већа задужена за здравство и социјалну заштиту др Александра Миловановић биле су гости емисије Актуелно на телевизији Лесковац.

Опширније...

ДАНАС ПОЧЕЛА ИМУНИЗАЦИЈА БЕЗ ЗАКАЗИВАЊА СИНОФАРМ ВАКЦИНОМ

Вакцинација Синофарм вакцином без претходног заказивања термина на територији града Лесковца почела је данас и вршиће се на наведеним локацијама следећим данима:

Опширније...