wrapper

Чланци поређани по датуму: фебруар 2023

Градоначелник Лесковца др сци. мед. Горан Цветановић са својим сарадницима обишао је данас Одељење за друштвене делатности и локални развој, приликом које је представљен извештај о раду овог одељења у претходној години и планови за текућу 2023. годину.

Генерални секретар Сталне конференције градова и општина Никола Тарбук и његов заменик Иван Миливојевић су данас боравили у Лесковцу.

Делегација Федерације европских карневалских градова, на челу са председником Управног одбора ФЕКК-а, г. Ларсом Алгелом из Шведске и генералним секретаром Бранком Бруменом из Словеније, боравила је данас у Лесковцу и том приликом се састала са градоначелником Лесковца др сци. мед. Гораном Цветановићем. Повод за ову посету јесу припреме за 43. Генералну конвенцију ФЕКК-а, која ће се у мају текуће године одржати у Лесковцу.

Црвени крст Лесковац данас је пригодном свечаношћу обележио 145 година рада ове организације у нашем граду. Програм су водили волонтери Црвеног крста у Лесковцу, представљен је историјат активности, као и најзначајне сачуване фотографије на којима је приказан рад организације.

Страна 1 од 10

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија