wrapper

Спорт у Лесковцу је на узлазној путањи. Доказ за то су све бољи резултати и све већи успеси наших спортиста како у индивидуалним, тако и у колективним спортовима.

Данас су нас обрадовали фудбалери.

Након победе у гостима над нишком екипом Цар Константин резултатом 0 : 4, ГФК „Дубочица“ је после 17 одиграних мечева избила на челну позицију на табели Српске лиге Исток, са освојених 40 бодова. Останком на првој позицији на табели фудбалери Дубочице би изборили пласман из трећег у други ранг такмичења, у Прву лигу Србије.

"Честитам нашим момцима на данашњој победи и желим им много успеха у наставку сезоне, да победама чувају врх табеле. Град Лесковац препознаје колико је важно улагати у спорт и спортску инфраструктуру, јер се неговањем спортског духа и спортских вредности постављају темељи за здраво, развијено друштво. Ове године смо за функционисање спортских клубова и организација определили 125 милиона динара, а у Лесковцу ће убрзо бити завршен фудбалски стадион по свим УЕФА стандардима - инвестиција вредна 2,5 милијарде динара. С нестрпљењем очекујемо да са његових трибина бодримо наше момке из ГФК „Дубочица“ и да се радујемо њиховим успесима”, поручио је градоначелник Лесковца, др сци. мед. Горан Цветановић.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија