wrapper

У организацији ФФА Србије у хали Партизан данас је почео квалификациони турнир где се у пет категорија такмичи 30 екипа. Три најбоље екипе ће се квалификовати на завршни турнир за првака Србије који ће се такође одржати у Лесковцу од 27. фебруара до 3. марта.

Турнир у футсалу je отворила ПР градоначелника Лесковца др сци. мед. Горана Цветановића Александра Стојановић, захвалила се организаторима што су поново изабрали Лесковац за домаћина такмичења, говорила о улагањима у спорт и преузела захвалницу намењену градоначелнику:

„Само у овој години издвојено је 125 милиона динара за функционисање клубова, а томе треба додати и 144 милиона динара опредељених за СРЦ Дубочица. Не могу а да не поменем највећи пројекат у спортској инфраструктури у нашем граду, изградњу стадиона која тече по плану. Данас на том градилишту има 199 радника, а за два дана, у петак, ће започети постављање траве зато што тада стиже екипа која се бави тим послом. Задовоство ми је што вам се данас обраћам на овом турниру који је окупио пуно деце која уживају у овом спорту.“

Директор ФФА Србије Митић Игор је истакао да се турнир, мешовитог типа, одржава у пет категорија, додао да су учешће у турниру узеле екипе из лесковачког, нишког региона, имамо екипе из Пирота, Кушумлије, Сурдулице и Новог Пазара те да је се окупило око 350 деце.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија