wrapper

Данас је са радом почела нова бензинска станица компаније Шел на улазу у Лесковац. Објекат у нашем граду је десети у Србији и једини у региону југоисточне Србије.

Градоначелник Лесковца др сци. мед. Горан Цветановић је са сарадницима присуствовао отварању и представницима компаније Шел пожелео много успеха у раду и захвалио им се што су одучили да у нашег граду прошире своје пословање и казао:

"Шел је препознатљива компанија, некада холандска, а сада из Велике Британије. Данас отварају јубиларну 10. пумпу у Србији, прву у региону југоистока земље. Лепа инвестиција од милион и 300 хиљада евра. Овде је десеторо запослених добило посао, десет породица. И овакви објекти су још један доказ да с правом носимо БФЦ сертификат и посвећено радимо на унапређењу амбијента. Овај крај града се развија, у Булевар Николе Пашића је Влада Републике Србије уложила 320 милиона динара."

Поводом отварања данас је првих 5 купаца добило симболичне награде, а у наредних месец дана све муштерије које наточе V-power гориво ће добити кафу.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија