wrapper

Позив за пријаву студената на бесплатно тродневно „УМрежавање“ које ће се одржати од 2 - 4. септембра 2022. на Златибору је у току и траје до 12.8.2022. године.
„УМрежавање“ је догађај који се организује са циљем пружања подршке и могућности студентима из Лесковца који студирају широм Србије да се „умреже“ и разменом идеја допринесу развоју града. За студенте је обезбеђен превоз, као и смештај у самом центру Златибору и то на бази пуног пансиона (доручак, ручак, вечера) уз пратеће активности и садржаје (предавања, радионице), потпуно бесплатно.

Тим поводом је одржана конференција за медије на којој је члан Градског већа Стефан Китановић, који јепрви пут три године о свом трошку организовао боравак на Златибору за најбоље студенте, истао је да ће приликом селекције студената, као један од критеријума бити узет у обзир СV и пријавни образац, али и брзина пријаве.
„Захваљујући великој подршци градоначелника Лесковца др сци. мед. Горана Цветановића и несебичном доприносу спонзора, број учесника овогодишњег бесплатног тродневног УМрежавања на Златибору биће још већи.

На прошлогодишњем УМрежавању било је 40 студената са 18 различитих факултета широм Србије а генерални спонзори били су компанија Металкомерц и ливница Витко, Канис превоз и Дцп хемигал.

Ове године капацитет је до 50 студената захваљујући спонзорима који препознају да друштвена одговорност више није само ствар маркетинга, већ је то улагање у будућност и партнерство.

Млади ће имати прилику да се друже, забаве и да похађају корисне радионице и предавања истакнутих предавача тако да је ово још једна у низу акција којом ми младима показујемо да смо ту за њих и да им стојимо на располагању.“

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија